Schneider óra & ékszer pult

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-19:00

Szombat 09:00-19:00

Vasárnap 09:00-19:00

Kapcsolat

+36 20 941 8313

Nincs megadva

Az üzletről

Schneider Óra- Ékszer – Az innovatív soproni műhely tradíciókkal
Minőségi óra-, ékszerjavítás és értékesítés 1972 óta.

A szakmai igényességre, a mesterségbeli tudásra alapozva fejlesztette valamikori javító műhelyét kisebb óra- és ékszer üzlethálózattá Schneider István aranykoszorús órásmester. Az immár negyvenöt éves hagyományokat új szolgáltatásokkal ötvözte, illetve kereskedelmi tevékenységgel bővítette. 2002-től ügyvezetőként fia, dr. Schneider István vette át az üzleti tevékenység operatív részét.
A patinás hangulatot idéző Erzsébet utcai üzlet évtizedekig csak órásműhelyként működött. Időközben jó ízléssel megálmodott korszerű óra- és ékszerüzletté formálódott, ahol a hagyományos és új szolgáltatásokra egyaránt igény van. A Schneider Óra- Ékszer Kft. azonban belvárosi üzletének fejlesztésével nem állt meg a növekedés útján, 2004-ben a Sopron Plaza I. emeletén, 2014-ben a Tescoban, majd 2016-ban a Sopron Plaza földszintjén nyitott szaküzletet. Napjainkban több mint 40 világmárkát forgalmaznak üzletenként eltérő választékkal, a tradicionális óra és ékszer kínálat mellett megtalálható a legújabb trendeknek megfelelő divatmárkák széles választéka is.
A családi vállalkozás üzlethálózatának bővítésén túl mindig is nagy figyelmet fordított a szolgáltatások magas színvonalára. Ennek jegyében Erzsébet utcai műhelyüket a 2008-ban indult fejlesztéseknek köszönhetően mára az ország egyik legkorszerűbb órajavító műhelyévé fejlesztették. Szaküzleteik felszereltségéhez hozzátartoznak a kisebb javítóműhelyek, ahol az egyszerűbb szervizmunkákat (pl. elemcsere, szíjcsere, rugósfül pótlás, fémszíjból szem kiszedés stb.) rövid idő alatt, helyben elvégzik.

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva