Fesztiváltrend idén: legyél egyedi és színpompás

A fesztiválok együtt járnak a szórakozással, felszabadult örömmel, jó hangulattal, sok nevetéssel, mozgással, beszélgetésekkel. A legtöbb fesztivál különleges alkalom – egy különleges alkalomhoz pedig különleges szett dukál, hiszen ahogy egy színházba, úgy egy fesztiválra is megfelelő ruhában érdemes érkezni, olyanban, ami az alkalomhoz és a stílusunkhoz is tökéletesen passzol. Vajon mit érdemes felvenni egy fesztiválra, mi a trend idén?

Színek
Színek tekintetében 2021 trendje búcsút int a szomorúságnak, minden negatív hangulatnak. Az idei slágerszínek tökéletesen passzolnak a nyárhoz – rikítóak és feltűnőek.
Különösen kedvelt lesz a rózsaszín, ami igazán fényes, pozitív és reményteljes. Bármilyen formában jó hangulatot áraszt, magabiztosságot és élénkséget fejez ki. Akár egy merész sminkről, akár ruháról, akár kiegészítőről beszélünk, a rózsaszín idén biztosan a fesztiváldivat színe.
Természetesen a többi élénk szín is remekül passzol egy fesztivál hangulatához, így bátran kísérletezz a neonnal, a nagy mintákkal is.
A rikító színek mellett a kék és a földszínek is szerepet kapnak idén. A kék már 2020-ban is divatszín volt, és továbbra sem fakul. A pasztelltől a vibráló kékig bármelyik árnyalat megállja a helyét, hiszen sokoldalúan variálható és mindenhez passzol. Fehérrel kimondottan elegáns, de bármelyik másik színnel jól mutat.
A földszíneknek is hasonló az előnye, mint a kékeknek. Akik nem bírják a harsányat, bátran választhatnak bulizni kellemes zöldet, izgalmas olivát vagy bézst. Ezek ötvözete egyedi és praktikus szettet alkot, amiben bármikor jól érezheted magad akármilyen fesztiválon. Üzleteink kínálatában az idei trend összes színében találsz választékot, így ha még nincs meg, mit veszel fel a következő alkalomra, ne habozz körülnézni.

Ruházat
Ruházat szempontjából fő a kényelem, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehetünk egyediek, feltűnőek, ha éppen ahhoz van kedvünk.
Kiváló választás a farmer, ami sosem megy ki a divatból. Ez lehet rövid vagy hosszú szárú, de egészen kicsi short is. Lehet szegecselt, ronggyá szaggatott, hímzett, koptatott, bőszárú vagy szteccs, a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A farmer variálható, kényelmes, strapabíró, így egy hosszú, mozgalmas partira is kiváló választás.
Felsőruházat tekintetében is igen színes a paletta. Tökéletes választás a póló, ami bármilyen színben és fazonban kapható és viselhető. A túlméretezett pólók például mindig divatosak, valószínűleg azért, mert rendkívül sokoldalúak és könnyen formázhatók, emellett aranyosak, kényelmesek és tökéletesek illenek a fesztivál hangulatához.
Természetesen az ingek, tunikák sem mennek ki a divatból. Külön figyelmet érdemelnek a horgolt darabok, amik kicsit a hippi korszakot idézik, és amik néhány éve ismét hódítanak.
A kardigán is jó választás, különösen akkor, ha a fesztivál várhatóan éjszakába nyúlik.

A felsőknél divat a rojt, a lezser, bohém stílus, a virágminta, a hímzés, ezek mindegyike csinos és divatos, és tökéletesen passzol minden típusú fesztiválhoz.
Cipők tekintetében igazán lényeges a kényelem. A tornacipő vagy a bakancs régóta kedvelt, de egy szandál vagy egy strapabíró, könnyedén tisztítható félcipő sem rossz választás. A lényeg az, hogy lehessen benne egy igazán jót táncolni úgy, hogy ne törje fel a lábunk.
Kiegészítők szempontjából fontos a kalap, az övtáska, a napszemüveg, az öv és persze a különböző ékszerek, de ezekkel legközelebb részletesen foglalkozunk majd.
A fesztiválszezon minden kétséget kizáróan a buliról, a szabadság életérzéséről szól. Ezt az életérzést pedig mindenképpen fokozza a ruházat is, hát ne habozz, válassz valami igazán hozzád illőt, és érezd jól magad!
És ne feledd, a hónapban mi is bulizunk, így ha ellátogatsz üzletközpontunkba, belecsöppenhetsz az igazi fesztiválhangulatba nálunk is.