Aktualitások

CUTLER HAJRÁ! – VEGYÉL RÉSZT A KIHÍVÁSBAN ÉS NYERD MEG AZ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOK VALAMELYIKÉT!

CUTLER HAJRÁ! – VEGYÉL RÉSZT A KIHÍVÁSBAN ÉS NYERD MEG AZ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOK VALAMELYIKÉT!

Célegyenesre fordultunk, hamarosan itt a nyár. Ez lehet a rövid távú motiváció, de szeretnénk, ha az egészséges életmód és a mozgás hosszútávon beépülne a mindennapjaidba!

Ezért egy különleges Cutler Challenge-t indítunk. Áprilistól júniusig vegyél részt az ingyenes testzsírszázalékméréseinken, és a legjobb eredményeket elérők az alábbi díjakban fognak részesülni.

  1. Helyezett 3 hónapos Cutler Bérlet + ajándékcsomag
  2. Helyezett 2 hónapos Cutler Bérlet + ajándékcsomag
  3. Helyzett 1 hónapos Cutler Bérlet + ajándékcsomag

Az első „mérlegelés” időpontja április 5. Itt napközben 8-20 óra között lesz lehetőséged a díjmentes testzsírszázalékmérésen, aminek az eredményét dokumentáljuk. Május 5-én lesz lehetőséged legközelebb információt szerezni az eredményedről, a végső eredményekre pedig június 8-án fog kiderülni. A kezdő méréseredményhez képest, százalékos arányban a legnagyobb testzsírszázalék csökkenést elérő versenyző fog végezni az első helyen, értelemszerűen a következők fogják követni a második helyen és a harmadik helyen.

A challengen és a méréseken minden aktív bérletesünk díjmentesen részt vehet! Mindenki, aki részt vesz a kezdő és a végső mérésen egy ajándék Cutler Shakerrel ajándékozunk meg, eredménytől függetlenül.

A mérés egy professzionális Inbody 570-es gépen fog történni!

Ha külsösként szeretnél részt venni a mérésen, 2000 Ft/alkalom díj ellenében teheted meg mindezt.

Indul a Cutler Challange, hajrá!

C&A_70%_akcio Corvin Plaza