Üzlet kereső:
Név
Kategória
Márka
Mosolyország Játszóház
06-30/377-20-01, 06-70/427-51-48
Bankkártyás fizetés: NEM
Nyitva tartás:
H-Cs: 13:00 - 19:00, P-V: 10:00 - 19:00

Köszöntünk Titeket Mosolyországban!

Játszóházunk immár 3 éve működik Pécsett és Mohácson, 2010-ben pedig végre Sopronba is megérkezett. Az évek során mindig arra törekedtünk a gyermekek és a szülők igényeinek, ennek tekintetében játszóházunkban kisgyermek és felnőtt egyaránt jól érzi magát fél éves kortól a tinikig mindenki megtalálja a maga kedvencét.
A legkisebbeknek elkerített kisgyermek foglalkoztató (tipegő), forma berakókkal, fejlesztőjátékokkal, plüssökkel, óvodásoknak kiskonyha élelmiszerekkel és felszereléssel, BOSS szerszámgépek, zenélő szőnyeg, logikai játékok, Nintendó WII, BOBO-CAR, a legnagyobbaknak tengeri légvár, óriás mászóka, mászófal, extreme bike, ybike, szülőknek kávé, üdítők, újságok.
Születésnapi bulik szervezését és lebonyolítását egyaránt vállaljuk. A részletekről és árakról érdeklődj animátorunknál. Játszóházunkban csomag megőrzést biztosítunk.

Nyitva tartás: hétfőtől - vasárnapig 10.00-től – 20.00 óráig. A játszóház ára: minden megkezdett félóra 600.-Ft. Kedvezményes bérleteinkről érdeklődj animátorunknál.

A játszóházban léggömbök színes választéka is vár. Téged is várunk szeretettel egy jó játékra, kellemes időtöltésre.

Mutasd a térképen >>

Írd meg véleményed