Március 23. és április 8. között több ezer darabból álló LEGO® figurák fogják színesíteni a Plaza életét!

A több mint két héten át tartó kiállítás ideje alatt minden pénteken, szombaton és vasárnap 10:00 és 18:00 óra között LEGO® játszóház várja a legkisebbeket. A játszóház része a LEGO® DUPLO® medence, amiben minden gyermek és játékos kedvű felnőtt megépíthet bármit, amit valaha megálmodott, az elkészülő LEGO® műveknek csak a fantázia szabhat határt!

Minden szombaton NINJAGO® fotófalunk előtt igazi ninja harcossá válhatnak a gyerekek és persze a felnőttek is.

A kiállítás ideje alatt érdemes a Sopron Plaza Facebook oldalát figyelmemmel kísérni, mert a játékos kedvű követőkre értékes nyeremények várnak.

A LEGO® nem csak időtöltést biztosít, hanem kreatívan fejleszti a gyermekek problémamegoldó képességét. Ráadásul felnőttek számára is szórakoztató pihenést nyújt.

A kiállítás és a játszóház ingyenesen látogatható.

Építsük meg együtt saját LEGO® világunkat!

 

VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

Vásárolj a LEGO kiállítás ideje alatt bármely üzletünkben, töltsd ki az űrlapot és te lehetsz azon szerencsések egyike, aki megnyeri a következő nyeremények egyikét:

– 2 db Shneider óra

– 5 db IMAGINE üzlet által felajánlott  Desigual ajándékcsomag

– 5 db IMAGINE üzlet által felajánlott Desigual gyermek fejhallgató

Ha a LEGO kiállítás ideje alatt (március 23.-április 8.) legalább 5000 Ft.- értékben vásárolsz a Sopron Plaza üzleteiben (a blokknak egy üzletből kell származnia), és kitöltve leadod ezt a jelentkezési lapot a Plaza területén kihelyezett gyűjtőbe, részt vehetsz a sorsoláson az értékes nyereményekért.

Fontos, hogy a jelentkezés leadása után megőrizd a vásárlást igazoló blokkot, mivel a sorsolás után, amennyiben te vagy a szerencsés kiválasztott, ennek felmutatása után tudjuk csak átadni nyereményedet. Sorsolás dátuma: 2018.04.09.