shutterstock_1143563129

Karácsonyi dekorációs tippek tobozzal

Szerző | Dekoráció | Nincs hozzászólás
Ha már te is karácsonyi lázban égsz, előszedted az égősort és meg volt a nagytakarítás, eljött az idő a dekoráláshoz! Gyönyörű díszeket kapni az üzletekben, azonban ha szeretnéd a természetes vonalat követni az ünnepek alatt, a természetből is inspirálódhatsz. Egy hosszú erdei séta alatt számos érdekes és hasznos termést, kelléket szedhetsz össze. Lehetnek azok fehér nyírfaágak, csipkebogyó, fakéreg… Az otthonok örök karácsonyi dekorációs eleme a toboz, melynek egyszerűségében rejlik az ereje, hiszen bárhová beillik és számtalan módon felhasználható. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány szuper ötletet, amit te is kipróbálhatsz velük!

Tovább

kll_8756_color_web

Lilla-napok – Vásárolj kedvezményesen nálunk!

Szerző | Divat | Nincs hozzászólás

Gyere el november 16-18. között a Sopron Plaza-ba és csapj le az értékes kedvezményekre! A Sopron Plaza bizonyos üzleteiben kedvezményesen vásárolhatsz a Lilla-napok alatt. A 10-50%-os kuponokat rejtő Lilla magazint november 13-tól szerezheted be az újságárusoknál, vagy keresd a Plaza-ban hostesseinknél a Lilla napok alatt. November 17-én, szombaton színes, díjmentes kísérő programokkal várunk mindenkit. A kicsikre és nagyokra ezen a napokon gyermekfoglalkozás, ugrálóvár és csillámtetoválás, arcfestés vár. Tovább

shutterstock_740250307

Legtrendibb darabok idén ősszel

Szerző | Divat | Nincs hozzászólás
Biztosan nektek is eljött már az a nap, mikor a virágmintás, könnyű anyagú blúzokat a szekrény hátuljába, egy mély dobozba rejtettétek, és felkutattátok a melegebb, őszi holmikat. A hűvös hónapok azonban szerencsére nem azt jelentik, hogy az izgalmas ruhadarabokat el kell felejtenünk. Sőt! Vegyük sorra, mivel nem lőhetsz mellé idén!

Tovább