Üzlet kereső:
Név
Kategória
Márka
Sopron Plaza Magunkról

Cím: Sopron Plaza , 9400 Sopron, Lackner K. u. 35.

Sopron Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. Az ország egyik legrégebbi ékszervárosa.

  • A város lakói híresek vendégszeretetükről és lakóhelyükhöz való hűségükről is. Sopron legfőbb vonzereje a természeti környezet, a történelmi hangulatú belváros, a kiváló alpesi levegő, a kirándulási lehetőségek, és a Fertő közelsége. További vonzerőt jelentenek a soproni borvidék minőségi borai, valamint, hogy elhelyezkedése miatt évszázadok óta híres kereskedő város.
  • Sopron egyik legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja, a Sopron Plaza, 1998. december 12-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A legfőbb feladatának a családok vásárlással egybekötött szórakoztatását, a szolgáltatások, a kínálatok bővítését, a minőség fokozását tartja.
  • Közel 800 ingyenesen igénybe vehető parkoló várja a látogatók hadát.
  • A bevásárlóközpont profilja felöleli a kereskedelem és a szolgáltatások majd minden vállfaját. A Sopron Plaza üzletei mindennap este 20 óráig minőségi portékával, áru-bőséggel csalogatják a vásárlókat.
  • A kétemeletes Sopron Plaza tehát exkluzív, tágas környezetben biztosítja a családok vásárlással egybekötött szórakozását, akár több órás időtöltését is.


Garantált minőséggel, kultúrált környezettel várjuk mindennap!

Sopron Plaza , 9400 Sopron, Lackner K. u. 35.
e-mail: info@sopronplaza.hu

Üzemeltetési igazgató:

Rákóczi Erzsébet
rakoczi.erzsebet@sopronplaza.hu

Biztonsági szolgálat és Plaza infó
: +36 20 560 96 71

  • A Plaza igazgatósságán telefonközpont nem működik, az egyes üzleteket nem tudjuk kapcsolni, azokat közvetlen telefonszámukon lehet elérni.
  • Az üzletek telefonszámáról felvilágosítást a Plaza információs vonalán kaphatnak: +36 20 560 96 71


 



Írd meg véleményed